Green Gold indeed

Hjärtevän fick välja lack åt mig denna gång och han valde en av mina absoluta favoriter - Scratch Nails Green Gold. Önskar jag hade fler Scratch-lack, jag som är en närproducerat-fantast känner extra starkt för detta svenska märke. Plus att de är fantastiska, färgutbudet och kvalitén gör mig knäsvag.Formula: Tunn och rinnig, påminner om Mavala.
Applicering: Ett tjockt lager funkar verkligen inte. Den tunna formulan är omöjlig att få snygg med mindre än fyra riktigt tunna lager. Personligen har jag inga som helst problem med det, lackning är som meditation för mig så jag håller gärna på länge.
Ett minus (som med andra metalliclack) är att det gärna blir en liten fläck där man börjar dra med penseln men det avhjälps lätt om man börjar med en liten droppe mitt på nageln och sen "puttar" ned lacket mot nagelbanden.
Pensel/kork/flaska: Stabil flaska, rund ej platt pensel som är lätt att styra. Vanlig kork, inget att anmärka på.
Torktid: Lite längre än medel. Jag rekommenderar verkligen många tunna lager istället för ett eller två tjocka, då minskar torktiden avsevärt.
Hållbarhet: Medel. Bilderna är tagna ca 12 timmar efter applicering.
Färg: Ljust mossigt grön metallic som riktigt lyser i solen. Green Gold gör verkligen skäl för sitt namn!

 Helhet: 5/5

Några blixtbilder som bonus.

 

6 kommentarer:

Nailtastic said...

Jag har också denna, love it! Så fin!

Sarah said...

Det var snyggt. Jag har aldrig hört talas om Scratch Nails, var hittar man dem?

Lacky said...

Nailtastic: visst är den fin, första gången jag använde den fick jag lite glädjerysningar..

Sarah: De säljs nog bara i storstäderna, jag köper mina på Åhléns vid Sergel, nagelhörnan du vet? Den är undangömd bredvid Åhlénsapoteket. Kolla här annars: http://www.scratchofsweden.se

Anonymous said...

Wow snyggt! Det där vill jag lägga vantarna på. Fin blogg förresten! Hittade hit precis och nu kommer jag att fortsätta följa dig. :)

Sarah said...

Nej, jag är sällan på Åhléns city. Men jag får studera det där lite noggrannare.

Lacky said...

Pamsan: Tack! Vad glad jag blir :) Har följt dig ett tag, härlig mix!

Sarah: Jag kan verkligen rekommendera nagelhörnan, de tar in roliga saker. Snowcrystal till exempel, har bara sett det hos dem.

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.