Sommarens sista suck

 Igår bytte jag ett tillgodokvitto mot denna skönhet, BeYu (uttalas bijou, som franskans juvel) (Sarah, som skriver denna härliga blogg, ställde denna missuppfattning tillrätta - BeYu uttalas be you, inte bijou. Tack Sarah!) som finns att hitta i nagelhörnan på Åhléns City. Har länge velat testa detta märke men av någon orsak har jag alltid valt något annat när jag väl stått där. Men inte igår! 

Detta är två lager toppat med SV, bilder tagna i nästan direkt solljus. Färgåtergivningen på nagelbilderna är så gott som klockren.
 
Är glad att jag äntligen plockade med mig ett BeYulack hem, borde gjort det tidigare...
Vet inte hur jag ska beskriva finishen, det känns både som ett shimmerlack och ett glitterlack i ett.
Färgen är härlig, skimret/glittret är gyllene och i olika nyanser av rosa (och jag tror jag ser lite orange också), basen är varm klar rosa.

Applicering och hållbarhet är utan anmärkningar. Ett plus för den söta flaskan! Penseln är lite i minsta laget men funkar ok, påminner mycket om Mavalas och Depends penslar.

BeYulacken är formaldehyd- och toluenfria och innehåller nån slags bambuextrakt, plus vitamin E och F.

5 kommentarer:

Sarah said...

Ja, vad fint!

Sarah said...

...fast det uttalas som "be you", inte bijou. Förlåt, jag kunde låta bli! Hoppas att du inte tycker att jag är jobbig besserwisser nu.

Lacky said...

Gör det? Jag blir överlycklig när nån rättar mig, särskilt när det gäller språkfel, jag är en total språknörd. Tack :) :)

Sarah said...

Vissa blir så väldigt sura när man rättar dem, så jag kan bli lite nervös av att rätta folk, men jag är också en språknörd!
För att styrka mitt uttalande så hänvisar jag helt enkelt till den fonetiska skriften som är del av loggan.

Lacky said...

Svenskan behöver fler språknördar! Du har helt rätt om det fonetiska förtydligandet, man tycker ju att jag borde registrerat det... :)

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.