NOTD i blyerts

Nu har jag tagit den lilla ork min sjuka värkande kropp lyckats uppbåda och lackat och fotat. Det var skönt att göra något! Men kraften är helt slut, tror jag åkt på nån influensa. Nån som vet var jag kan skaffa nya kroppsdelar som inte gör ont?
Bjuder på ett budgettips, Depends 206 (f 2010), en lite ljusare blyertsgrå sak med knappt skönjbara blå undertoner.
 
 


 Formula/applicering: Väldigt lättarbetad formula, detta är bara ett lager utan topplack.
Torktid: Orken tog slut innan jag hann få på SV, så jag fick för en gångs skull tillfälle att testa torktiden på själva lacket utan assistans så att säga. Skulle säga att det tog mer än 5 men mindre än 10 minuter.
Färg: Väldigt... grå. Kall grå, känns metallisk. Förresten kanske det är metallicfinish och inte shimmer? Frostfinish?! Jag är inte i någon vidare analytisk form just nu, ni får gärna hjälpa (det höll på att bli hjärna hjälpa) mig tänka och klassificera.

Helhet: 3/5 (kanske lite mer för formulans skull)

Ok nu har jag gått och sneglat på naglarna ett par timmar och är döförtjust. Det här är verkligen en läcker färg! Cementgrå? Cementblyerts? Blyerts definitivt, jag tycker det ser ut som en ofixerad skiss som smetat av sig snyggt. Skulle säga hårdhet H eller kanske F. Men ska testa med matt topplack nästa gång, kanske får bort lite av finishen då, för den gillar jag inte.

3 kommentarer:

Sarah said...

Det var fint.
http://www.lacquerized.com/2010/04/finish-it-up.html

Anonymous said...

Jag älskar nästan ALLA depends lack. Det är en klar favorit hos mig.

Lacky said...

Sarah: yowza vilket bra inlägg.. tack! Det måste nästan vara frostfinish på detta och inte alls shimmer..

Sminkhörnan: jag med måste jag säga, fast formulan på några lack i sommarkollektionen var en besvikelse tycker jag. Kul att de börjar bli bättre igen!

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.