Viva la Diva minilack w2010 swatches

Denna soliga onsdag blev perfekt att swatcha mina nyaste VLD-lack på. Vad underbart det är att fota i bra ljus! Tråkigt nog har jag inte lyckats få reda på om dessa lack har några namn, som ju förra omgången minilack hade. Trist. Namn är så mycket roligare än nummer.


Jag börjar med den färg jag tyckte såg intressantast ut i flaskan imorse, det blågröna nr 19. Jag är svag för allt som lutar åt grönt...
Samtliga bilder är utan topplack.
Formula/applicering: Nr 19 är tyvärr ganska kalkig. Inte lika hemsk formula som sommar/vårlacken hade men åt det hållet. Detta är två lager utan överlack. Stort stort minus för formulan.
Torktid: Snabb
Färg: En alldeles underbar aquablågrön. Dovt och väldigt lättburet för att vara en så tyken knallig färg. Vinterpastell!
Helhet: 3/5Formula/applicering: Eftersom nr 19 hade så dålig formula och hela förra minikollektionen också hade det höll jag på att sätta i halsen när denna grå dröm träffade nagelplattan. Vilken skillnad! Det här är ett enda lager, totalt täckande och mjukt som en dröm. Total jackpot! Inget topplack. Jag älskar...
Torktid: Snabb, otroligt snabb, jag är imponerad.
Färg
: Mörk svampig grå. Varm i tonen, också lättburet och en klar favorit. Jag säger faktiskt att detta är ett must have! Blir en helmanikyr när jag swatchat klart, fast det kommer nog distrahera mig på nyckelharpslektionen sen...
Helhet: 5/5Formula/applicering: Inte lika täckande som det grå, men lika krämigt och lättapplicerat. Det krävdes två lager för att slippa VNL. Inget topplack.
Torktid: Lika snabb, jag är faktiskt imponerad... snabbare utan SV än med.
Färg: Ganska vanlig hallonrosa. Färgen i sig är inte unik men... trevlig? En sån färg jag brukar landa på när jag kommer hem med rosa lack så därför har jag några dupes eller i alla fall syskon.
Helhet
: 3/5


Måste bara avsluta med min favorit, se bara vilken vacker kant det blev. Så lättapplicerat och härligt!

7 kommentarer:

Anonymous said...

Oj, jösses! Den röda var fin! Fast kanten var klart snyggast på den grå!

Lacky said...

Håller med, men kan inte bestämma mig för hur mycket jag gillar den rosaröda. Men den grå är outstanding, rekommenderas!

Annie said...

Jag tycker att alla var fina, men den grå såg mest speciell ut :)

Lacky said...

Annie: Jag tycker detsamma, känner på mig att det grå kommer bli en vinterfavorit.

Monica Hansen said...

Trevlig blogg! Många fina färger på Viva la Diva:)

Sminkan said...

Snygga bilder!

Lacky said...

Monica och Sminkan: Tackar ödmjukast :)

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.