Depend flaskbilder s2011

Hej måndag! Det blev inga Dependbilder i helgen, tidsoptimist som jag är. Helgen innan julafton brukar inte alltid bli ett överflöd av fritid!
Men här kommer bilderna som jag fick dem. Blogger får fnatt när jag försöker sätta ut nummer på flaskorna så det gav jag upp efter mycket micklande. Om jag får bättre numrerade bilder lägger jag garanterat upp dem i ett nytt inlägg.
Visst ser det ut att vara mycket shimmer? Visst måste jag äga alla de kalla färgerna? Visst?Visst börjar det förresten bli lite glest mellan swatchbilderna? Det beror på att jag är trött på att bråka med det dåliga ljuset. Jag har letat och letat efter dagsljusglödlampor men bara haft otur - tills nu! Beklagade mig för min pappa i helgen och då kliver han bort till städskåpet och trollar fram en kasse full med... dagsljusglödlampor! Inköpta till ett löjligt lågt pris på en av hans resor för nåt år sen, tänk att de bara legat och väntat på mig så länge. Det lönar sig att klaga för pappa ibland! Ska försöka hinna testa redan idag, i så fall kommer det swatchfoton på den nya Misalacket ikväll.

4 kommentarer:

Annie said...

Jag visste inte ens att det fanns en sån sak som dags-ljus-glödlampor, men det låter ju ganska fiffigt..
Ska man ha dem i taklampan eller är det bättre att ha dem i en lägre lampa så att man kan ha händerna närmre..?

Lacky said...

Jovisst! Det är varianter på såna som fotografer använder sig av när de plåtar produktfoton. Dagsljus har en temperatur på ca 5000-7000 K (kelvin), men jag begriper inte var man får tag på såna lampor om inte på fotoaffärer då, enda stället där jag inte hunnit leta.

Jag har testat lampan i taket men det blir obehagligt ljus i rummet då. Jag kör nog på skrivbordslampa. Men jag måste skaffa mig en ny, det var fel storlek på sockeln :D :D Det får bli efter jul...

Annie said...

oj... om det är speciella fotograf-lampor så lär de ju vara snuskigt dyra och så får nog min skrivbordslampa duga... Den är ju ganska stark i alla fall.....

Lacky said...

Jo det är nog problemet... kanske går på en hundring minst. Det fina är att de inte ger gult sken så fotona får "rätt" färger. Men om jag hittar någon prisvärd så lovar jag tipsa!

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.