NOTD Zoya Edyta

 Nu har jag njutit av Zoya Edyta på naglarna i snart 24 timmar och jag vill dela med mig av skönheten. Men får inte till några rättvisande foton! Det är så mycket vackrare än såhär.

Dagsljus, mittersta med blixt.
Formula/applicering: Som en dröm. Två lager. Topplack rekommenderas, det tar verkligen fram och förhöjer skimret, som att lägga en halvädelsten i ett glas vatten en solig dag. Uppdatering: underlack ett måste! För första gången nånsin hoppade jag över det och nu har jag för första gången också missfärgade naglar..
Pensel/kork/flaska: Jag tror Zoya är min nya favorit vad gäller alla tre.
Torktid: Snabb! Under minuten även utan topplack.
Hållbarhet: Utan topplack en dag, maximalt. Med topplack är skillnaden anmärkningsvärd, testade like olika när jag lackade igår och de med topplack är fortfarande som nylackade.
Färg: Oh. Åh! Jag måste komma på nåt sätt att få bättre foton, dessa gör inte Edyta rättvisa alls. Mossgrönt med gyllene skimmer som ser intensivt grått ut i viss belysning. Oftast framträder det vackra mossgröna gyllene.. en riktigt juvel. Fullpackat med microshimmer och guldglitter. Måste berika min samling med fler Zoyalack.
Helhet: 5/5

7 kommentarer:

Anonymous said...

Är också Zoyafrälst. Gjorde en fuling inför jul. Min bror kunde inte komma på vad han skulle köpa för julklapp till mig så jag gav honom ett förslag som han nappade på. Jag beställde hela Wicked-kollektionen och ändrade till hans adress. Jag vet att jag kommer bli glad för den julklappen, överraskning eller inte. :D

Lacky said...

Haha vilken perfekt lösning! Jag kommer att sno den nån jul, garanterat :) Detta är mitt allra första Zoyalack och jag måste bara ha fler... resten av Wicked står väldigt högt på min lista.

Sminkan said...

Jag älskar Zoya! Jag älskar Edyta också! Zoya är ett av mina topp tre favoritmärken!

Nailtastic said...

Jag stod och höll i det här för någon timme sen när jag skulle välja lack, men det blev Zoya Crystal i stället. Vackert!

Lacky said...

Sminkan: jag är nyfrälst! Älskar också, vill ha mer.

Anne: Nu blir jag hemskt nyfiken. Vem säljer Zoya här hemma i Sverige? Jag höll på att klicka hem Crystal också, det blir nog nästa gång :)

Nail Polish Junkie said...

Ljuvligt:)Klickar nog hem det på tradera snart.
Trevlig helg.

Lacky said...

Gör det! Nagelglädje på Tradera är jättepålitliga, har aldrig haft några problem med dem. Önskar bara de hade fler lack att välja på..
Trevlig helg tillbaka :)

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.