HM Get a Rose 4 Me

Förkyningen kom med en bonus - magsjuka. Det + att alla naglar på högerhanden gått av och nu är nedfilade till en halv millimeter = arkivbilder. HMs Get a Rose 4 Me köpte jag i höstas men jag såg det i butik för bara någon vecka sedan.Formula/applicering: HM imponerar, jättefin formula som glider på problemfritt. Två lager.
Pensel/kork/flaska: Jag har inte blivit vän med den stora korken än. Ogillar den verkligen.  
Torktid: Normalsnabb.
Hållbarhet: Minns inte, men den var inte jättelång.
Färg: Mild kall rosa med blålila undertoner. Ni vet när man äter blåbär med mjölk och socker? Det här påminner mig om färgen på den sista lilla mjölkskvätten som blandats ut med blåbärssaft.
Helhet: 3,5/5

The cold had a sequel. That plus all my nails broke means archive pictures. This is a find from last fall, but I've seen in in store recently. Formula impresses as usual, HM must be one of my favourite budget brands. This is two coats. The colour is really mild, a cool pink with a strike of blue, reminds me of the colour of blueberry milk. 

12 kommentarer:

Sarah said...

Awesome layout!

Sminkan said...

Jag har den också och har använt den men inte fotat den. Korkat av mig. Den är rätt fin faktiskt.

Lacky said...

Sank you, sank you!

Annie said...

Så fin färg! Jag har känt mig lite rosa den sista tiden så jag blev hemskt sugen på denna..
Och krya på dig!

Lacky said...

Sminkan: Oh ja, gör det! Den var ett nöje att plåta faktiskt.

Annie: Tack :) Känner mig också lite rosa, denna åker nog på naglarna snart.

HippiSara said...

gillar heller inte den stora korken >< men H&M's lack är ändå en favorit! :D

Peter said...

Har du sett OPI´s nya nagellacksserie(Texas) med massor av snygga sommarfärger, finns på KICKS o Åhlèns. Eller Varför inte China Glaze(Ahoy) Ljuvligt rosa på tånaglarna i sommar.

Lacky said...

HippiSara: Lätt att HM är en favorit, inte kommer korkarna stå i vägen för en där inte :)

Peter: Oh ja, Texas har jag sett! Den gröna är hemskt fin, likaså den gröna i CGs Anchors Away.. Ahoy är jag inte så förtjust i, just den rosa nyansen är inte min grej alls. Men alla andra!

KatarinaJagellonica said...

Hm, en av få du har lagt upp på sistone som jag inte blir akutsugen på. Lite blaskig, kanske om det hade varit mera blått, typ ännu mera blåbär, hade det fallit mig på läppen mer. Gillar f.ö. din nya blogglayout. Gillar skarpt! :)

Lacky said...

Oh tack! Jo du har rätt i att den är lite blaskig, men det är nog just det jag gillar. Fast är lite sugen på att göra en franken av den, kanske blir med blått i!

Nailtastic said...

Vilken fin rosa! Skulle kanske kunna få följa med hem om jag har vägarna förbi ett H&M snart. Men visst är korken otroligt osmidig!

Lacky said...

HM borde ta in oss lackfreaks som testpanel när de byter design :)

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.