Mera rött

Idag skiner solen och jag ska göra ärenden så jag känner mig lyckosam. Kanske hinna sitta ned en stund på en bänk mellan varven och låta solen värma en? Kanske till och med tar mig en glass.
Idag smyckar jag mig med mitt första Color Club-lack, som Hjärtevän köpte åt mig på Ica Maxi Lindhagen på Kungsholmen. Gissa om jag blev glad när han kom hem med både mat OCH lack. Detta är ett minilack och är namnlöst men har nummer 142.


 

 
Formula/applikation: Jag älskar! Klockren, rinner på nageln som smör. Två lager är täckande och lacket är i sig så glansigt att nåt topplack inte behövs. Duktig Color Club!
Pensel/kork/flaska: Flaskan är en av mina favoriter, trots att den känns lite budget. Men om jag inte misstar mig är väl Color Club ett budgetmärke på hemmaplan?
Torktid: Snabb! Inte rekordsnabb, men snabb.
Hållbarhet: Vet ärligt talat inte, jag har aldrig haft på detta lack mer än en dag. Men då ser det förvisso nylackat ut hela tiden.
Färg: Klockren röd. Inte för mörk, inte för ljus. Lagom sexig. Jag skulle säga att det är en röd som passar både varma och kalla hudtoner.

Helhet: 5/5


Inspirationen föll på, solen sken så underbart och jag kan inte välja vilka bilder jag ska lägga upp...


 
 


En jämförelse av mina röda lack är förresten på väg.

2 kommentarer:

Sminkan said...

Det skulle kunna vara Cadillac Red men det är svårt att veta med solskensbilder för färgen warpar ju lite. Fina bilder!

Lacky said...

Tack :) Jag tror enda lösningen är att skaffa Cadillac Red och jämföra :D Haha älskar när jag får ursäkter att handla lack.

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.