NOTD Nfu Oh 47 på olika röda baser

Jag har adopterat ett lack från Sarah. Och jag är alldeles förälskad! Det är mitt första NfuOh-flakielack och efter detta så läre det bli fler. Jag älskar!

NfuOhlacket i sig är laxigt och flakesen blixtrar till i ljust grönt ibland. Jag har grundat med ett klassiskt rött Depend, nr 19,  på vänster hand och på höger hand det lite mörkare Midnight Passion från HM. Börjar med Dependhanden, hann fota mest på den innan dagsljuset gick och lade sig. Men allvarligt, det var längesen jag inte kunde slita blicken från naglarna på detta vis...

Depend 19 + Nfu Oh 47:

Formula/applicering: Ovan formula! Men väldigt lättstyrd för att vara så tunn. Ett rent nöje att lacka med, jag ville inte sluta. Har två lager bottenlack vilket var på tok för mycket, och två lager flakelack, toppat med SV.
Pensel/kork/flaska: Helt ***** underbart.
Torktid: Lång. Seriöst. Men jag hade på tok för tjocka lager.
Hållbarhet: Mycket toppslitning på de naglar som fick tjocka lager. Som nylackat på de tunnare lackade naglarna.
Färg: Oh... flakesen är som ljuslågor inomhus på kvällen. På dagen blixtrar det i grönt och laxig persika. Vill testa det på grönt lack, och på svart och orange och rosa...
Helhet: 5/5. 10/10! Haha jag älskar det.

Här kommer bilderna med Midnight Passion som bas. Jag föredrar denna mörkare röda som bas, det tar fram mer av flakesens strålglans. Förresten, jag lovar bli bättre på jämförelser, den här är ju inte alls överblickbar. Blev lite för ivrig att lacka med denna skönhet tror jag.

Bildspam! HM Midnight Passion + Nfu Oh 47:
 Eye candy!

2 kommentarer:

Sarah said...

Vad skönt att det kom fram och att du gillade det!

Lacky said...

Det är i goda händer kan jag lova :)

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.