Playing with Mavala Smoky Blue

I lördags firade vi Hjärtevän med buller och bång och jag hade planerat en snygg manikyr - NfuOh-flakes på svart, men i brådskan blev det hastigt lackade röda naglar och röda läppar istället. Det blir liksom aldrig fel med rött.
Idag har jag lekt lite med mitt senaste Mavalalack, Smokey Blue, som jag swatchat tidigare här. Jag blev ju rätt besviken på glittret och nu hittade jag en gammal eye dust jag aldrig kommer att använda... ni ser var jag är på väg va? Formula/applicering: Formulan förändrades naturligtvis av glittret, den blev tjockare men faktiskt bättre. Detta är två lager och jag är rätt förtjust. SV tog fram glittret ännu mer. Jag hade i lite mindre än ett halvt kryddmått ögonskugga totalt, i många omgångar med mycket flaskskak emellan.
Torktid: Jag vet inte om jag är överdrivet positiv nu men jag tycker det gick lite snabbare än vanligt. Kom åt nageln på tangentbordet några minuter efter jag lackat och svor högt för jag var säker på att jag skulle få lacka om, men det blev inte så mycket som ett litet hack.
Färg: Naturligtvis ställer det här vidriga onda vinterdagsljuset till det så jag inte får till ordentliga foton (jag har letat dagsljusglödlampor förgäves...) men jag skulle säga att det sista fotot har korrekt färgåtergivning. Tyvärr var det inga guldiga toner i ögonskuggan (guldskimmerfascinationen håller i sig), bara silver och blått, men jag tycker ändå betydligt mer om Smoky Blue nu. Eller jag kanske bör döpa om den... några förslag?


Jag har knåpat lite med frankenlack förut men inget jag är riktigt nöjd med. Det värsta jag gjort är nog när jag förstörde mitt CG Classic Camel. Jag ska nog mixa i tomma flaskor...

8 kommentarer:

NailsbyNoir said...

Snyggt, jag gillar! Och jag håller helt med, det blev mer intressant med glittret i.

Lacky said...

Jag kanske skulle ha i lite till... det märkliga är att hållbarheten förlängdes med glitter i, skumt!

Sminkan said...

Jag tycker det blev jättefint efter ditt experimenterande!

Lacky said...

Tack :)

Nailtastic said...

Vilken urtjusig och ambitiös manikyr!

Lacky said...

Vad snällt, tack :) Vad upplyftande i vintermörkret att få respons på ens små vardagsknåpanden :)

Anonymous said...

Jag tycker att den borde heta smoky sparkle! Enkelt men slående...

Eller Midnight Shimmer...

/Jennifer

Lacky said...

Jag gillar smoky sparkle! Klockrent. Är du Jennifer min Jennifer förresten? :)

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.