Hjälp

Mina naglar är hemska just nu. De är hårda och sköra som sockerglas. Minst en åt gången är sprucken och som ni ser på mina senaste bilder är pekfingernageln helt nedfilad efter att halva bokstavligt talat flög av när vi grejade med bilen för nån vecka sen. Jag blir förbannad. Nagelolja verkar inte räcka. Nån som har nåt tips på ett bra baslack som gör nageln mer flexibel och mjuk?

2 kommentarer:

NailsbyNoir said...

Hm, tråkigt...
I budgetklassen tycker jag att Depend har rätt så bra produkter. Deras Nagelstärkare gör nageln riktigt hård och stark, och deras Beauty Lack ger ett bra skydd som stärker nageln och fyller ut "ränder". Båda går att använda som baslack, eller bara ensamt om man vill köra naturellt.
Lycka till!

Lacky said...

Nagelmassaker :(
Nagelstärkaren tror jag är boven i dramat just nu, det är det jag använt sen i somras och det har nog gjort nageln FÖR stark så den går av vid minsta lilla smäll.

Hade faktiskt glömt hur bra jag trivdes med beautylacket (varför bytte de namn från ridge filler...) ska nog gå tillbaka till det och se om det blir bättre :) tack för tipsen!

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.