Hjälp mig välja!

Jag har både beslutsångest och studentbudget. Så nu kör vi publikens val, ni vet som i Vem vill bli miljonär? Rösta på alternativen som jag velar mellan, här till höger, och ge mig en liten knuff åt något håll.

Hur lika tror ni Horned Devil och Sex on the Beach är egentligen?

Ni räddar förresten min Hjärtevän till livet nu, han kommer få en hjärnblödning om jag entusiastiskt visar honom en enda swatch till. Death by a thousand nail polish swatches.

6 kommentarer:

Pamsan said...

Jag hade också lite problem där. Men det fick bli Horned Devil istället för Sex on the beach. Vill ju ha så många BB Couture. Den önskelistan är galet lång.

Lacky said...

Det är min absolut längsta lista! Jag lutar faktiskt också åt Horned Devil, den känns mer vass.. men jag har inte bestämt mig än.

Marianne said...

Tycker också de ser ganska lika ut, har inte plockat någon av dem. Hehe, känner igen det där fast med sambon. Han börjar bli trött på alla swatcher som jag vill att han ska titta på. Igår vägrade han, beslutsångest mellan Bandido och Night Ops en stund...

Lacky said...

Haha stackars karlar, jag tycker faktiskt lite synd om dem. Tur för dem att det finns likasinnade lackälskare ute i världen att vända sig till :D

Vilken av dem blev det? Jag är svag för Night Ops...

Marianne said...

Ja, det är det. Jag tror det jämnar ut sig, när det är dags för mig att beundra karaktären han har skapat i Call of Duty:Black ops :o)

Det blev Bandido till sist, jag är mer svag för lila än blått..

Lacky said...

Visst *** jämnar det ut sig!! Min spelar en massa också, och det får man ju höra en hel del om - och jag börjar bli intresserad av spel nu haha :) Får handla några av BBs kill-lack till honom så blir det riktigt jämlikt :D

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.