Nog med jul!

Är det bara jag som tycker att Zoyas vårkollektion Intimate känns väldigt... trist? Synd, jag hade verkligen sett fram emot den. Scrangie har swatchat den här. Det bådade gott, en ljusgrå, men jag är så insnöad på Harley att ingen annan ljusgrå verkar duga. Kanske Pelican Grey i CG Anchors Away, Scrangie har swatchat dem också.

Nu är jag äntligen hemma i mitt Hälsingland, fast bara för några dagar. Jag ska sticka, brodera, rulla mig i snön, umgås med familjen och äta gravad lax. Och så ska jag läsa mina julklappar!

Men först av allt ska jag visa er mina o-juliga naglar. Det här är ett Dependlack från i somras som jag inte minns numret på, och har inte med mig flaskan hit... får helt enkelt fylla i numret sen när jag åker ner till Sthlm igen. Det är en storfavorit som jag trivs bäst i på hösten men just nu känns det alldeles rätt, jag är trött på julen!Dags för lite nagelvård eller vad tycker ni? Torra uppnosiga nagelband. Ikväll blir det nagelpyssel framför nån bra film. Imorgon ska jag visa upp mitt första hololack, det låg faktiskt godsaker i brevlådan som jag misstänkte!

7 kommentarer:

Sarah said...

Jag har för mig att jag gillade 2 eller 3 lack ur Zoyas vårkollektion. Särskilt en skimrande lila. *dregla*

Nailtastic said...

Jag håller med om att Zoyas vårkollektion inte är historiens mest spännande direkt. Men jag tycker ändå att det fanns godbitar där ändå. Jag vill i alla fall ha Gemma och Dannii.

Pamsan said...

Jag blev jätteförtjust i Zoya's nya kollektion trots att jag egentligen inte är så mycket för ljusa, dassiga färger. Kanske har jag ändrat mig. Gillade nästan alla lacken. Dessutom blev jag lite knäckt när jag kom fram till att jag även vill ha en massa från Anchors Away. Det här börjar inte bra. :S

Annie said...

Jag håller med om Zoya, fina men inget wow alls...
Men det där depend-lacket däremot, så fin färg! Verkligen skönt med lite vårika färger nu, även fast det är långt kvar tills all snö smält bort... :)

Lacky said...

Sarah: Jo den lila var fin... men liksom inte sådär så man går och räknar dagarna tills den finns i handeln. Inte som med Fire&Ice till exempel..

Nailtastic: Kollektionen lyfter liksom inte. Men jag håller med om Dannii!

Pamsan: Haha jag vet, är rätt såld på Anchors Away. Plånkan kvider lite... men Intimate känns osammanhängande tycker jag, det fattas något.

Annie: Exakt! Fina men ingen wowfaktor. Fast jag förlåter Zoya, de kommer nog igen, man får hoppas på nästa kollektion!
Jag vill verkligen ha vår nu och kan inte låta bli att tjuvstarta den lite :)

sana_jonsson95 said...

nämen Hälsingland, där bor ju jag med haha! Jag bor i Edsbyn :)
www.whereweare.webblogg.se

Lacky said...

Hälsingland regerar! :D

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.