China Glaze TMI del 1

Idag har jag haft en sån där skön shopping- och sushifrossardag. Tyvärr fick jag inte med mig kameran trots att jag varit förutseende och lagt den i hallen men jag tog ett kasst iPhonefoto istället. Dagens skönhet är det alldeles underbara holografiska lacket TMI. Jag kan inte slita blicken från det!

Tyvärr blev det bara en enda acceptabel bild men jag behåller lacket på och fotar det mer imorgon.Kollektion: OMG 2008
Formula/applicering: Ljuvlig. Inga anmärkningar.
Torktid: Bland det bästa jag varit med om. Två lager och SV, båda händerna klara och torra på under 10 minuter. Första lagret torkade innan jag hunnit till tionde nageln.. Tunna och vältäckande lager.
Hållbarhet: Haft det en hel dag och en hel natt utan att det märks något slitage alls.
Färg: Underbar dämpad röd, lite... dammig. Vill kalla det rosa men det är det inte! Ibland ser jag lite orange i och ibland vill det vara hallon men nej - det är rött, mjukt och lent som sammet.
Helhet: 5/5 med eftertryck.

2 kommentarer:

Sarah said...

Har jag testat detta eller inte? Jag är osäker. Jag blandar liksom ihop alla de holografiska lacken med förkortningsnamn. Det är därför jag behöver listan jag gjort över alla mina lack så jag minns vilka jag redan testat.
*kollar den*
Nej, den har jag inte testat ännu. Men dammig färg låter utmärkt, sånt gillar jag.

Lacky said...

En lacklista! Jag ska också göra en lacklista! Listomanen i mig fick just blodad tand :D
Dammiga färger är livsviktiga, man måste kunna lacka sig både proper och fräck samtidigt och då är dammiga färger bäst tycker jag.

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.