Barielle June Bug - Avatar Herpes?

Ikväll tog jag av mig egyptenflaggan som prytt min ringfingernagel i snart två veckor. Två veckor! Visst är det nästan ofattbart länge? Jag tar det som ett gott omen, en mer än tiodagarsnagel utan märkbart slitage är nästan ett underverk.

Jag har fått lite roliga lack i brevlådan och det första jag måste testa är såklart - herpeslacket! Alltså Barielles June Bug, av Alizarine liknad vid herpes, en liknelse som jag är mycket förtjust i. Jag är superförtjust i lacket också.


Kollektion: Wildflower, I think.
Formula/applicering: Har läst att detta lack ska vara tjockt och svårt men nåt sånt märkte jag inte alls. Detta är två lager toppat med Dependsöverlack (jag har slut på SV, argh!!)
Pensel/kork/flaska: Detta är min första Barielleflaska. Var jättedisträ när jag lackade, minns dock inget som helst att klaga på vad gäller pensel eller flaska.
Torktid: Ingen anmärkning, helt ok.
Färg: Gråblå med diskret turkosgrönt skimmer som bara kommer fram som reflexer, rött glitter som nästan vill vara ceriserosa i starkt ljus.
Helhet: 4/5. Vem kan motstå något så fulsnyggt?

Avatarherpes. Smaka på ordet. 


Today I removed the Egyptian flag that has been keeping my ring finger company for almost two weeks without chipping. Isn't that amazing, that long with no tip wear even! I choose to see it as a good omen. A polish omen for democracy.
Today I'm trying out one of my newest polishes, the one made famous by Alizarine as the herpes-polish. I'm smitten, how can you not like something this ugly? It applies well and dries pretty fast. This is two coats with a budget top coat. I AM smitten, this is just up my alley, pretty and ugly and weird.

9 kommentarer:

Sarah said...

Jösses, vilka obehagliga associationer ni har för er! Fast just avatarherpes var ju lite kul.
Glittret var för osynligt för mig. Jag ville ha meeer! Annars tyckte jag att det var bara snyggt, inte fult alls...eftersom herpers never crossed my mind.

Lacky said...

Haha :D Jo jag hade nog också tyckt glittret var för glest om det inte vore för herpesassociationen. Nu älskar jag det! Tänk att en könssjukdom faktiskt kan föra nåt bra med sig!

Sminkan said...

Nej, jag är inte förtjust. Håller med Sarah om att glittret är för glest. Eller så är lacket för ljust. Inte min kopp te alla fall. :D

Anonymous said...

Jag hade otur att få en seg flaska. Den var hemsk att måla med. Jag hade säkert gillat lacket mer om det inte var så tjockt. Kanske får testa med thinner. Snyggt på dig i vilket fall och Avatarherpes...klockrent! :)

Annie said...

HAHA!!! Så rätt!!! Jag har också detta lack och jag tycker att det är riktigt snyggt, lite synd bara att det är så lite glitter och att skimret inte är så tydligt :) Jag har en kompis som är jätteinne på avatar så jag ska ta på mig detta nästa gång jag ska träffa henne... :D

Lacky said...

Sminkan: gles herpes :) jo jag håller med, det kunde varit mer.

Pamsan: Testa med thinner! Jag är så glad att jag fick en bra flaska, det verkar finnas en dålig batch därute...

Annie: Haha gör det! Smitta henne med avatarherpes :D

nailspotting said...

Hahaha, Avatarherpes är klockrent!

Peter said...

Något ovanlig färg, men jag gillar den. Jag är ute efter ett mavala-lack(Agena), var hittar jag den? i Sthlm?. Helgens naglar(tår) har varit Mavala(Las Vegas). Var i dag på stan o såg att det kommit en ny OPI-lackserie(Perry).

Lacky said...

Hm.. Agena har jag aldrig hört talas om, är det ett säsongslack kanske? Kika på tradera vetja! Jag har inte sett det i Sthlm, men jag googlade det och ack vilken fin sommarfärg..
Du tänker på Katy Perry? Googla den, finns massor av snygga swatches :)

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.