HM Envy Me

Jag blev inspirerad av Alizarine och Nihrida att ge detta lack en till chans, deras inlägg fick mig att undra om jag inte avfärdat det för snabbt. Första gången jag bar HMs Envy Me var en mörk murrig dag och jag hade inte dagsljusglödlampa heller.
Men nej, det är fortfarande ingen hit. Jag förstår inte varför jag inte gillar det - jag som älskar grönt, mörkt och skimmer borde älska detta. Jag ogillar det inte direkt men, ja, det faller platt helt enkelt.

Kolla här för resencionsdelen.

Nihrida's and Alizarine's recent posts on HM Envy Me inspired me to dig deep into my Helmer and pull out HMs Envy Me to give it a second chance. Last time I used it it was a dark and murky day and I didn't have my daylight-bulb back then, so maybe I dismissed it too fast?
But alas, it still doesn't do anything for me. I don't really know why, I love greens, I love darks, I love shimmer. So why don't I love this?

5 kommentarer:

Annie said...

Jag känner ingen känslan, jag gillar inte Spending Cash With Carl fast jag tycker att jag borde gilla den... Det här lacket är jag däremot väldigt förtjust i. Och igen så sitter jag och dreglar över dina vackra bilder :)

Mona said...

Kommer ihåg dina SCWC-inlägg.. visst är det märkligt, och just två systerlack också. Förresten visst måste Carl anspela på kungen?
Hade en bra bild-dag idag :) Shimmerlack är så tacksamma att fota!

Carro Naglar said...

Jag tycker det här lacket ser underbart ut och så fort jag ser det i en H&M butik så följer det med hem!

Annie said...

Jag har i alla fall tänkt att det är kungen namnet syftar på... Den är ju blå och det känns som en kunglig färg :)

Mona said...

Carro: :D Har du nåt HM-lack du vill bli av med byter jag gärna bort mitt EM.

Annie: Visst? Kungligheter och blått.. det måste vara Calle.

Post a Comment

Don't be shy, I love feedback.
All serious comments will be answered.